top of page

🛎️ Yeni Ortaklık Duyurusu 🏆 "Spaceti ve CRESC, Ticari Gayrimenkulde Akıllı Bina Teknolojilerini Birlikte Yükseltecek"

Corporate Real Estate Solutions and Consultancy (CRESC) & Spaceti arasında imzalanan ve kurumsal gayrimenkul yöneticilerine özel Bütünsel Alan Yönetim Platformu sunan yeni bir ortaklığı duyurmaktan büyük heyecan duyuyoruz.


İşyeri verilerini merkezileştiren Spaceti platformu, müşterilerin birincil hedeflerini karşılamak için esnek, birlikte çalışabilen modüllerden oluşan bir paket aracılığıyla özelleştirmeye olanak tanımaktadır. Spaceti, alan kullanımını iyileştirerek önemli maliyet tasarrufuyla daha verimli gayrimenkul ve tesis yönetim operasyonları yürütmenize destek olmaktadır.


Bu ortaklık sayesinde, yenilikçi IoT çözümlerini ve işyeri deneyimi uygulamalarını entegre ederek çalışma ortamlarında devrim yaratmayı ve sonuç olarak bina sakinleri için üretkenliği, konforu ve verimliliği artırmayı hedeflemekteyiz.



Spaceti EMEA Satış Direktörü Vasyl Bulyna:

Kurumsal gayrimenkul alanında derin uzmanlığa sahip CRESC ile yenilikçi ve teknoloji odaklı yaklaşıma sahip Spaceti olarak güçlerimizi birleştirmekten büyük heyecan duyuyoruz. Birlikte, Orta ve Doğu Avrupa, Orta Doğu ve tabii ki Türkiye'deki kuruluşları, ofislerinin tüm potansiyelini ortaya çıkarmaları için güçlendiriyoruz. Veriye dayalı içgörülere ve olağanüstü çalışan deneyimlerine olan ortak bağlılığımız, ofislerin geleceğini (future of work) yeniden tanımlayacak. Müşterilerimize benzersiz çözümler sunarak ve işyeri stratejisi manzarasını geliştirerek bu yolculuğa birlikte çıkmak için sabırsızlanıyoruz.” dedi.


CRESC Kurucusu Yılma Karatuna, işbirliğine duyduğu heyecanı dile getirerek şöyle konuştu:

Kurumsal gayrimenkul uzmanlığımızı CRE teknolojileri odaklı hizmet sunumu vizyonumuzla birleştiren ve bütünsel bir iş yeri stratejisi çözümü sunan Spaceti ile ortaklık yapmaktan çok memnunuz. Gerçek zamanlı veriye dayalı stratejik ve doğru gayrimenkul kararları almak ve çalışanlarına mükemmel ofis kullanım deneyimi sunmak isteyen tüm müşterilerimizi Spaceti platformuna davet ediyoruz. Orta ve Doğu Avrupa'nın yanı sıra Orta Doğu ülkeleri ve tabii ki anavatanımız Türkiye'de yürüteceğimiz ortaklığımızı sabırsızlıkla bekliyoruz."


Spaceti Hakkında: 2016 yılında kurulan Spaceti, kurumsal gayrimenkul yöneticilerine özel Bütünsel Alan Yönetim Platformu sunmaktadır. Platform, iş yeri verilerini merkezileştirmekte ve müşterilerin ihtiyaçlarını karşılamak için esnek, birlikte çalışabilen modüllerden oluşan bir paket aracılığıyla özelleştirmeye olanak tanımaktadır. Spaceti, alan kullanımını iyileştirerek önemli maliyet tasarruflarıyla daha verimli operasyonlara olanak tanımakta ve %300'e kadar yatırım getirisi sağlamaktadır. Platform, 200'den fazla binaya IoT sensörlerini entegre etmiş olup, 45.000'den fazla kullanıcı tarafından çalışma alanlarını, toplantı odalarını ve otoparkları rezerve etmek için kullanılan güçlü bir iş yeri deneyimi uygulamasına sahiptir. Böylece, kurumlardaki çalışan memnuniyeti ve katılımını arttırmaktadır. Otuzdan fazla ülkede faaliyet gösteren Spaceti, yerel ortakların desteğiyle küresel kapsama alanı sağlamaktadır.

13 görüntüleme0 yorum

Son Yazılar

Hepsini Gör

Комментарии


bottom of page